Zondag: IJs echt nog te dun

Het is dit weekend helaas niet gelukt om de ijsbaan te openen voor het publiek, hoe graag we het ook gewild hadden. Op diverse plekken werd er in de natuur geschaatst, soms ging het goed, maar soms werd ook een nat pak gehaald of raakte het ijs erg beschadigd. Op grote plassen en vennen wordt de drukte nog wel wat verspreid, op onze baan gaat dat uiteraard niet. Daarom moeten we echt geduld hebben tot de ijsdikte dit toelaat.

ijsdikte 22-01-2017

Zondag vroeg in de ochtend was de ijsdikte na een koude nacht gegroeid naar 6cm. Dit konden we echter niet melden op de website omdat deze overbelast was geraakt door de vele bezoekers. Gelukkig hebben TV Schijndel en Mooi Schijndel ons hiermee kunnen helpen.

Maandagochtend gaan we weer meten, maar we verwachten maandag nog geen openstelling. Hopelijk blijft de echte dooi nog even weg uit het zuiden van het land en verliezen we overdag weinig ijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.