Succesvolle Skeelerclinics Sjors Sportief

Zoals ieder jaar organiseert Schaats- en Skeelervereniging Thialf uit Schijndel een tweetal clinics op de Leemputtenbaan aan het begin van het zomerseizoen. Dit jaar in samenwerking met Sjors Sportief. Iets meer dan 20 kinderen uit Schijndel waren op 12 en 19 mei met veel plezier op de baan te vinden. Samen met de jeugdleden van Thialf en Scoss (Oss) werden er volop trainingsoefeningen gedaan: Starten, remmen, slalom, bochtentechniek, het kwam allemaal aan de orde. De tweede avond werd afgesloten met een echte wedstrijd: Welk meisje en welke jongen rijden het snelste rondje? Er konden er natuurlijk maar twee winnen en dat waren Eva van den Oever en Pim Verhofstadt, die hiermee een mooie beker verdienden! Uiteraard ging iedereen naar huis met een KNSB Skeelercertificaat en een aandenken van Sjors Sportief.

Vanaf nu trainen we iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 op de Skeelerbaan in Schijndel. Dus ben je 6 jaar of ouder en wil je goed leren skeeleren? Kom dan eens langs op de baan of neem een kijkje op www.thialfschijndel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *