Schaatsen bij Thialf – Seizoen 2018-2019

Ondertussen zakken de temperaturen weer richting het vriespunt. In oktober is voor Thialf, dé schaatsvereniging van Meierijstad, het nieuwe schaatsseizoen weer van start gegaan.

Dus zijn we ook weer gestart met de schaatstrainingen voor de jeugd in het Sportiom te ‘s-Hertogenbosch. Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en wil je graag eens kijken of schaatsen iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom om met ons mee te doen.

Ook voor volwassenen (van beginners tot fanatieke recreanten) wordt er dit jaar weer een trainingsavond georganiseerd. Op vrijdagavond wordt op de kunstijsbaan te Tilburg in verschillende groepen getraind vanaf 20.00 uur.

Voor gevorderde schaatsers en wedstrijdrijders wordt er ook nog getraind op dinsdagavond vanaf 18.30 uur op de ijsbaan in Eindhoven.

Lijkt het je wel iets om je schaatstechniek te verbeteren, om flink aan je conditie te werken, je persoonlijke records te verbreken of gewoon veel plezier op het ijs te hebben? Wil je eerst een paar keer meedoen om te ervaren of schaatsen echt iets voor jou is, dan is dat natuurlijk gewoon mogelijk. Neem even contact op met de schaatsvereniging via secretariaat@thialfschijndel.nl zodat je precies kunt bekijken wat bij je past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.