We kunnen weer skeeleren!

Vrijdag 8 mei was het dan zover. Na een abrupt afgesloten schaatsseizoen in maart, kunnen onze jeugdleden weer trainen op de skeelerbaan in Schijndel! Binnen alle richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF, de KNSB en de gemeente gaan we iedere vrijdagavond weer de baan op om te skeeleren. We trainen met de kinderen in twee groepen en kunnen daarbij prima alle regels en richtlijnen in acht nemen.

Heb je afgelopen periode je skates ook weer gevonden en wil je wel eens echt goed leren hoe je harder kunt? Wil je leren hoe je veilig kunt remmen, hoe je beter kunt afzetten of wil je gewoon lekker samen met andere kinderen een uurtje skeeleren op een veilige baan? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

We trainen elke vrijdagavond van 18.30-19.30 in twee leeftijdscategorie√ęn (kinderen t/m 12 jaar en kinderen ouder van 12 jaar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.