Wedstrijden

Het is mogelijk om wedstrijden te schaatsen. Voor de pupillen is er het Kleine Banen Toernooi. Voor de junioren en senioren wedstrijdrijders zijn er langebaan wedstrijden binnen het gewest KNSB Zuid. De wedstrijden zijn zowel op zaterdag als op zondag.

Kleine Banen Toernooi

Voor de pupillen die in ‘s-Hertogenbosch trainen worden er wedstrijden georganiseerd. Ieder seizoen is er het Kleine Banen Toernooi. Dit toernooi bestaat uit drie tot vier verschillende wedstrijden op verschillende ijshockey banen in het gewest KNSB Zuid. Deze wedstrijden worden altijd op zaterdag in de ochtend verreden en zijn voor jeugd tot en met 12 jaar.

Meer informatie over het Kleine Banen Toernooi is hier te vinden.

Pupillen aan de start bij het kleine banen toernooi in Eindhoven. © Jan Rongen

Informatieblad Thialf KBT

Langebaan Wedstrijden

Voor de junioren en senioren wedstrijdrijders zijn er langebaan wedstrijden die georganiseerd worden door het gewest KNSB Zuid. Om aan wedstrijden deel te kunnen nemen is een wedstrijdabonnement voor een specifieke ijsbaan nodig. Daarnaast is het mogelijk om incidenteel deel te nemen aan de langebaanwedstrijden met een een KNSB-daglicentie. Meer informatie vind je op de website van het gewest KNSB Zuid.