Leemputbaan

In Schijndel heeft Thialf Schijndel een eigen accommodatie: de Leemputbaan. Deze accommodatie wordt gedeeld met Wieler Vereniging Schijndel en Petanqueclub Wij Liggen. De baan bestaat uit twee geasfalteerde banen van 400 en 700 meter lengte. Deze worden gebruikt voor het skaten en fietsen. In de winter wordt de accommodatie omgetoverd tot een natuurijsbaan met een 400 meter wedstrijdbaan.

leemputplat

Hier zie je de plattegrond van de Leemputbaan, met de (groene) skeelerbaan, de (grijze) wielerbaan en het (blauwe) natuurijs.

Adres

Sportcomplex “De Leemput”
Leemputtenweg 3
5482 ZZ Schijndel

Parkeren

  • Fietsen kunnen gestald worden op het terrein, ingang via kleine poort.
  • Auto’s dienen geparkeerd te worden bij Zwembad de Molen Hey aan de Avantilaan of op het hoge veld van Avanti
  • NIET parkeren langs de weg voor de ijsbaan om publiek te voet de veiligheid te garanderen onze ijsbaan goed te bereiken. Fijn dat u daar aan meewerkt !!

Bekijk de Leemputbaan op Google Maps.

Routebeschrijving

Komend vanuit de richting:

Tilburg / ‘s-Hertogenbosch
Neem op de A2 afslag Schijndel en rijd richting Schijndel. Deze weg volg je ongeveer 10 kilometer. Na het bord Schijndel ga je bij de rotonde rechtdoor en bij de stoplichten daarna linksaf. Ga nu de 2e straat links en na 200 meter zie je rechts de Leemputbaan.

Bernheze
Vanuit Bernheze volg je de borden Schijndel. Na de brug over het kanaal volg je de weg tot aan de rotonde (ongeveer 6 km). Hier ga je rechtsaf. Bij de eerstvolgende stoplichten ga je weer rechtsaf. Dan de 2e straat links en na 200 meter zie je rechts de Leemputbaan.

Nijmegen / Veghel
Neem de A50 richting Eindhoven totdat Schijndel aangegeven staat. Volg deze route tot op de rondweg van Schijndel. Ga op deze rondweg rechtsaf, richting ‘s-Hertogenbosch. Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor. Er volgen nu 2 rotondes. Daarna ga je bij de stoplichten rechtsaf. Dan de 2e straat links en na 200 meter zie je rechts de Leemputbaan.

Sint-Oedenrode
Vanuit Sint-Oedenrode volg je de borden Schijndel. Zodra je Schijndel nadert volg je de scherpe bocht naar rechts en daarna weer naar links. Er volgen nu 2 rotondes, 1 stoplicht en weer 2 rotondes. Daarna ga je bij de eerstvolgende stoplichten rechts af. Dan de 2e straat links en na 200 meter zie je rechts de Leemputbaan.

Eindhoven / Boxtel
Vanaf de A2 neem je afslag Schijndel/Boxtel/Liempde, en ga je richting Boxtel. Volg nu de borden Schijndel. Na het viaduct over de A2 volg je deze weg, helemaal tot in Schijndel. In Schijndel ga je met de bocht mee rechtsaf, en dan bij de eerste rotonde linksaf. Ga daarna bij de eerste stoplichten linksaf. Je krijgt nu twee rotondes en bij de stoplichten daarna ga je rechtsaf. Dan de 2e straat links en na 200 meter zie je rechts de Leemputbaan.