Sjors Sportief gaat van start

Met Sjors Sportief kunnen kinderen allerlei nieuwe sporten, zoals basketbal, BMX, judo, skeeleren, tafeltennis en waterpolo uitproberen. Bij Thialf kunnen kinderen (leeftijd 6 tot en met 12 jaar) op 5 en 12 april het skeeleren komen uitproberen. Je kan je eenvoudig aanmelden via de website van Sjors Sportief.

Het skeeleren vind plaats op onze eigen skeelerbaan (Leemputbaan, Leemputtenweg 7, Schijndel). De lessen zijn op 5 en 12 april van 18:30 tot 19:30 uur.

Het is ook mogelijk om er een gezins-activiteit van te maken. Mocht je interesse hebben dan is er voor ouders/begeleiders ook de gelegenheid om op dezelfde uren kennis te maken met het skeeleren. Meld je daarvoor aan via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *